oslo-k

Møtesenter i Oslo K 

Når du skal ha et viktig møte, intervju eller samtale, trengs en komfortabel og innbydende atmosfære.
Et møtesenter med 14 møterom og ett auditorium finnes i byggets tredje etasje, og er tilgjengelig for både leietakere og gjester. 

Rommene har alle de tekniske innretninger du måtte trenge, samt fasiliteter for bestilling av mat og drikke.
På utsiden av auditoriet og mellom alle møterom, finnes også et attraktivt fellesområde med muligheter for servering til kaffepauser.

Reserver møterom 

Fyll ut skjemaet nedenfor. Du blir deretter kontaktet av resepsjonen som bekrefter din forespørsel, og er behjelpelig med din reservasjon. 
Du vil få en bekreftelse på e-post om at din reservasjon er mottatt. 

Har du hastverk med å reservere et møterom eller skal du arrangere et event kan du ringe resepsjonen på telefon 951 38 481.

Beskrivelse av arrangement
Andre behov (f. eks teknisk utstyr, servering)

Francis, 4 sitteplasser

Velkommen inn til Francis, møterommet for korte og effektive samlinger. Rommet har et rundt bord med 4 barstoler, samt en hvilestol. I tillegg har rommet en skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Pelton, 4 sitteplasser

Velkommen inn til Pelton. Møterommet består av et rundt bord med 4 stoler, samt en hvilestol. Rommet har skjerm med oppkobling mot PC og Mac. Inspirert av kraften fra vann, tilrettelegger dette møterommet for fokus og samarbeid. 

Tegnerommet, 5 sitteplasser

Velkommen inn til Tegnerommet, møterommet for lekenhet og kreativitet. Rommet har et smalt bord med 5 barstoler og en tavle, samt en skjerm med oppkobling mot PC og Mac.  

Fyrhuset, 8 sitteplasser

Velkommen inn til Fyrhuset, et møterom med 8 sitteplasser. Rommet har skjerm med oppkobling mot PC og Mac. Her er alt lagt til rette for fokusert arbeid.

Kornmølla, 8 sitteplasser

Velkommen inn til Kornmølla, et energisk møterom med 8 sitteplasser i stilfulle stoler. Rommet har skjerm med oppkobling mot PC og Mac. Dette er rommet for de gode nyhetene og kreative nye ideer. 

Sveiserverkstedet, 8 sitteplasser

Velkommen inn til Sveiserverkstedet, et møterom med 8 sitteplasser. Rommet har skjerm med oppkobling mot PC og Mac. Her blir de nytenkende ideene til.

Verkstedet, 10 sitteplasser

Velkommen inn til Verkstedet, et møterom med 10 sitteplasser. Rommet består av stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac, flipoverstativ og bord med justerbar høyde. Et rom for gode diskusjoner og store avgjørelser. 

Kværner Grinder, 10 sitteplasser

Velkommen inn til Kværner Grinder. Rommet har et langbord med 10 sitteplasser og skjerm med oppkobling mot PC og Mac. Et levende rom for livlige møter. 

Fabrikken, 10 sitteplasser

Velkommen inn til Fabrikken, et møterom med 10 sitteplasser. Rommet har stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac. Ideelt for praktiske og informative møter. 

Tannhjulet, 10 sitteplasser

Velkommen inn til Tannhjulet, et møterom med 10 sitteplasser og behagelig lenestol. Rommet har stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac.  

Jernstøperiet, 18 sitteplasser

Velkommen inn til Jernstøperiet, et møterom med 18 sitteplasser. Rommet har stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac, samt flipoverstativ. Skapt for fellesvisning på skjerm og gode samarbeidsmøter. 

Oluf Onsum, 20 sitteplasser

Velkommen inn til Oluf Onsum, møterommet for de store avgjørelsene. Rommet har et langbord med 20 sitteplasser, stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac, samt et flipoverstativ.

Hiorth, 22 sitteplasser

Velkommen inn til det lune møterommet  Hiorth. Innredet med et langbord for 22 personer, samt stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac. 

Monteringshall, 24 sitteplasser

Velkommen inn til Monteringshall for de større møtene. Rommet er innredet med et langbord med plass til 24 personer, og har stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac. 

Auditoriet, 160 sitteplasser

Velkommen inn til Auditoriet. I dette luftige rommet med 160 behagelige sitteplasser er det høyttaleranlegg med flere mikrofon-løsninger tilpasset deres behov, enten det er håndholdt eller håndfri. Utenfor auditoriet er det også et fellesområde med mulighet for servering til kaffepauser.