oslo-k


Kværnerbyen – Oslos nye bydel

Kværnerbyen har blitt utviklet til en ny bydel i løpet av de siste årene med 3 500 arbeidsplasser og 1 800 boliger. Alt du behøver som dagligvarebutikk, kafé og restaurant, apotek, frisør, treningssenter og barnehage er i umiddelbar nærhet.

I tillegg har du kort vei til friluftsområder langs Alnaelva, samtidig som åpne gater og et vannspeil skaper hyggelig atmosfære på bygulvet.

Reise: Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen Reise: Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen
Sentralt: Oslo K ligger i kort avstand Oslo sentrum Sentralt: Oslo K ligger i kort avstand Oslo sentrum


Offentlig kommunikasjon


Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen. Det tar 10 minutter til sentrum og bussrute 54 går rett utenfor hovedinngangen til Oslo K. Opp en trapp og 100 meter unna går ytterligere tre ruter med totalt 13 avganger i timen. Dette tar deg raskt til sentrum eller andre knutepunkt, og det korresponderende ruter til flyplassen eller hjem.

Det er ca. 10 minutter å gå til trikkeholdeplass Middelalderparken, hvor trikk 13 og 19 går mot sentrum eller Nordstrand. Det er også kort vei til kollektivknutepunkt som Ryen og Helsfyr.

BUSS 34/54/70/74

10 min til Oslo S
(13 avganger i timen)

SYKKEL

10 min til Oslo S
7 min til Helsfyr
6 min til Ryen

BIL

7 min til Oslo S
8 min til Helsfyr
35 min til Oslo Lufthavn

Sykle til Oslo K

Det er en egen sykkeltrasé hele veien fra sentrum og inn til Kværnerbyen, samt sykkelparkering og dusjmuligheter i bygget. Det er også gang- og sykkelveier som gjør sykkelturen kort til knutepunkter som Helsfyr og Ryen.

Det vil være mulighet for å leie bysykler rett ved bygget, i tillegg er det tilrettelagt for elsykkel-lading i garasjeanlegget.

Ankomst med bil

Oslo K har enkel adkomst fra øst og vest. Bygget ligger nært av- og påkjøring til E6, parkeringskjeller, samt gateparkering i bydelen. Her er det lagt opp til lading av elbiler. 

Bydel med sterk industrihistorie

Oslo K ligger ved Kværnerbyens samlingspunkt, torget Smeltedigelen. Navnet viser til Kværnerbyens historiske røtter, hvor det på 1800-tallet var smelteverk og produksjon av blant annet støpejernsovner, før produksjon av vannkraftturbiner ved Kværner Brug overtok fra slutten av 1800-tallet.

Lyst til å leie lokaler i Oslo K?

Se om våre arealer kan passe din virksomhet