oslo-k


Kværnerbyen – Oslos nye bydel

Kværnerbyen har blitt utviklet til en ny bydel i løpet av de siste årene med 3 500 arbeidsplasser og 1 800 boliger. Alt du behøver som dagligvarebutikk, kafé og restaurant, apotek, frisør, blomsterbutikk, treningssenter og barnehage er i umiddelbar nærhet.

I tillegg har du kort vei til friluftsområder langs Alnaelva, samtidig som åpne gater og et vannspeil skaper hyggelig atmosfære på bygulvet.

Reise: Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen
Sentralt: Oslo K ligger i kort avstand Oslo sentrum


Offentlig kommunikasjon


Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen. Det tar 7-9 minutter til sentrum og bussrute 32 går rett utenfor hovedinngangen til Oslo K. Opp en trapp og 100 meter unna går ytterligere fire ruter med totalt 24 avganger i timen. Dette tar deg raskt til sentrum eller andre knutepunkt, og det korresponderende ruter til flyplassen eller hjem.

Det er ca. 10 minutter å gå til trikkeholdeplass Middelalderparken, hvor trikk 18 og 10 går mot sentrum eller Nordstrand. Det er også kort vei til kollektivknutepunkt som Ryen og Helsfyr.

BUSS 19/32/34/70/74

7-9 min til Oslo S
(24 avganger i timen)

SYKKEL

8 min til Oslo S
7 min til Helsfyr
6 min til Ryen

BIL

7 min til Oslo S
8 min til Helsfyr
35 min til Oslo Lufthavn

Sykle til Oslo K

Det er en egen sykkeltrasé hele veien fra sentrum og inn til Kværnerbyen, samt sykkelparkering og dusjmuligheter i bygget. Det er også gang- og sykkelveier som gjør sykkelturen kort til knutepunkter som Helsfyr og Ryen.

Det vil være mulighet for å leie bysykler rett ved bygget, i tillegg er det tilrettelagt for elsykkel-lading i garasjeanlegget.

Ankomst med bil

Oslo K har enkel adkomst fra øst og vest. Bygget ligger nært av- og påkjøring til E6, parkeringskjeller, samt gateparkering i bydelen. Her er det lagt opp til lading av elbiler. Det er tilgjengelig for bildelingsordning i tilknytning til bygget.

Bydel med sterk industrihistorie

Oslo K ligger ved Kværnerbyens samlingspunkt, torget Smeltedigelen. Navnet viser til Kværnerbyens historiske røtter, hvor det på 1800-tallet var smelteverk og produksjon av blant annet støpejernsovner, før produksjon av vannkraftturbiner ved Kværner Brug overtok fra slutten av 1800-tallet.

Lyst til å leie lokaler i Oslo K?

Se om våre arealer kan passe din virksomhet