oslo-k


Oslo K - Fremtidens
kontorbygg i Kværnerbyen

Et av Oslos største kontorbygg står nå klart i Kværnerbyen. Oslo K kompletterer bydelen og gir rom for 2000 arbeidstakere i et bygg med lyse og store kontorarealer, fellesområder som legger til rette for både arbeid og hygge, og en nærhet til sentrum som er unik. Gode miljøvalg og teknologi er gjennomgående i Kværnerbyens nye storstue.


Fleksible kontorlokaler med store flater

Med sine 30 000 kvadratmeter næringslokaler, er Oslo K et av de største kontorbyggene i Oslo. Utenfra ser det ut som tre bygg, men de er bygd sammen slik at man får gjennomgående flater, med mulighet for opptil 3500 kvadratmeter per etasje. Lokalene er svært fleksible og gir leietakerne mange valgmuligheter, som utarbeides i samarbeid med interiørarkitekt. De store arealene og planløsningene kan skreddersys alle behov, og det tekniske er lagt opp slik at man kan svare på alle krav til adgangskontroll og adskilte datanettverk.

youtube_video_preview

30000 kvm

Opptil 3500
kvm per etasje

Fleksibelt

Sikkert

Fasiliteter

I første etasje blir det store fellesarealer med resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og rikelig med ulike soner som også kan brukes både til sosialisering og som arbeidssoner. I andre og tredje etasje er det et møtesenter med 14 møterom og auditorium, flere samlingssteder og luksuriøse garderober. Det blir over 200 parkeringsplasser i kjelleren, mulighet for el-sykkel- og el-billading. Alle tjenester i bygget bookes via en egen app.

Bedriftsrestaurant og kafe

200+ parkeringsplasser

Lading av el-bil
og elsykkel

Møtesenter

Dusj/ garderober

Smartbygg med 5G

Oslo K er et smartbygg hvor teknologi gjør hverdagen enklere for alle ansatte. Ved ferdigstilling vil bygget være 5G-klart, slik at ny nettverksfunksjonalitet kommer selskapene til gode straks 5G-nettet er rullet ut. Teknologi gjennomsyrer hele bygget, hvor brukerne kan styre hverdagen via mobilen, alt fra å bestille overtidsmat eller takeaway gjennom på appen, til å bruke garderobeskap eller bevege seg trygt rundt i bygget ved hjelp av berøringsfrie adgangssystemer.

5G-klart

Én app til alt

Berøringsfri adgang

Miljøbygget

I Oslo K har utbygger OBOS tatt miljøhensyn i alle ledd fra byggestart, og bygget vil være sertifisert som BREEAM Excellent og energiklasse A. Bygget har dermed de høyeste miljøsertifiseringene som er mulig for dette næringsbygget.   

BREEAM Excellent

Energiklasse A

Kontakt oss for mer informasjon

Og motta prospekt for Oslo K


Oslo K, Freserveien 1, 0195 Oslo · Eier: OBOS Eiendom AS

Powered by Plyo