oslo-k
Kontorlokaler: Oslo K tilbyr fleksible kontorlokaler til små og store virksomheter.Kontorlokaler: Oslo K tilbyr fleksible kontorlokaler til små og store virksomheter.


Bærekraftig nybygg med fokus på fleksibilitet og teknologi


Som et av Oslos største kontorbygg med rom for 2 000 ansatte vil bygget være et premiss for all satsning og virksomhet i Kværnerbyen. Oslo K kompletterer bydelen med en rekke servicetilbud, servering, handel, transport og kommunikasjon – rett og slett et godt sted å være. 

Med 30 000 kvadratmeter fordelt på 11 etasjer, tilbys kontorlokaler tilrettelagt for små og store virksomheter. Bygget er miljøsertifisert som BREEAM Excellent og har energiklasse A.


Fleksible og lyse kontorlokaler

Med mulighet for opptil 3 500 kvadratmeter pr. etasje kan din virksomhet leie mindre arealer eller hele flaten over tre bygg. De tre byggene er koblet sammen slik at man får gjennomgående lokaler.

Lokalene er svært fleksible og gir leietakerne mange valgmuligheter, som utarbeides i samarbeid med interiørarkitekt. De store arealene og planløsningene kan skreddersys alle behov, og det tekniske er lagt opp slik at man kan svare på alle krav til adgangskontroll og adskilte datanettverk. 

Se arealvelger for å finne arealet som passer deres virksomhet.

Lyse og trivelige fellesområder

Fellesområdene legger til rette for både arbeid og hygge. De benyttes som sosiale soner og er utviklet til et mangfold av bruksområder. 

Felles møteromsfasiliteter for gode beslutninger

På Oslo K finner du en rekke topp utstyrte møterom med alle tekniske innretninger. Vi har valgt å gi alle møterommene en helt egen historisk identitet. Rommene er oppkalt etter personer eller virksomheter som var en del av livet i og rundt gamle Kværner Brug fra tidligere tider.

Topp datasikkerhet, ingen nedetid og en rekke praktiske løsninger


Som leietaker i Oslo K rammes hverdagen din inn i et moderne, bærekraftig og ikke minst høyteknologisk miljø. Datalinjene inn til bygget er såkalt redudante. Det vil si at bygget har flere linjer inn, tilførselen er svært stabil og nedetid er nærmest ikke-eksisterende.

Bygget gir faste brukere og gjester lynrask tilgang til 5G-nettverk takket være til sammen 110 individuelle antenner. Gjestenettverkene er dessuten isolerte fra hverandre, så ingen datatrafikk fra forskjellige virksomheter er i konflikt. Dette bidrar til både sømløs dataflyt og maksimal sikkerhet.

I det daglige vil alle leietakere oppleve en rekke fordeler hva gjelder låsesystemer, ventilasjon, solskjerming, tilgang til heiser, garderobeskap, parkeringsfasiliteter og liknende. Alle låsesystemer er samlet i et fysisk adgangskort eller som en app på din telefon. Dette gjelder også byggets store og små felles møterom.

Lyst til å leie lokaler i Oslo K?

Ta kontakt med oss

Historiske detaljer i innredning og interiør 

Vi liker å betrakte hvert eneste rom som et lite besøkssenter som forteller sin egen historie både til interne og eksterne gjester. Interiørkonseptet er hentet fra stålplater og naglesøm i tilknytning til det moderne, men også tuftet på elementer fra tidligere tider i Kværnerbyen. 

Universelt utformet

Oslo K skal setter arbeidstakernes hverdag i sentrum, og er tilrettelagt for alle type brukere. Bygget har store etasjeflater som er godt tilrettelagt for samhandling og adkomster. En arbeidsplass tilpasset alle, uansett funksjonsgrad. 

Bærekraftig nybygg

I Oslo K har utbygger OBOS tatt miljøhensyn i alle ledd fra byggestart, og bygget vil være sertifisert som BREEAM Excellent og energiklasse A. Bygget har dermed de høyeste miljøsertifiseringene som er mulig for dette næringsbygget.

Les flere artikler om Oslo K og Kværnerbyen

Lyst til å leie lokaler i Oslo K?

Se om våre ledige arealer kan passe din virksomhet