oslo-k


Fasiliteter i Oslo K

I første etasje finner du store fellesarealer med resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og rikelig med ulike soner som også kan brukes både til sosialisering og som arbeidssoner.

I andre og tredje etasje er det et møtesenter med 14 møterom og auditorium, flere og samlingssteder og luksuriøse garderober. I kjelleren finner du over 200 parkeringsplasser. Her er det også tilrettelagt for lading av el-biler og el-sykkel. 


MØTEROMSSENTER

KAFÉ

BEDRIFTSRESTAURANT

200+ P-PLASSER

APPLIKASJON

30 LADESTASJONER TIL EL-BIL

LADESTASJON EL-SYKKEL

SYKKELPARKERING

VASKESTASJON SYKKEL

SITE MANAGER

DUSJ / GARDEROBE

SIKKERHET

BERØRINGSFRI ADGANG

NÆRHET TIL TRENINGSSENTER

PARK

TAKTERRASSE

Resepsjon

En lang resepsjonsdisk er det første som møter deg og dine kunder når dere entrer bygningen. Denne er bemannet fra morgen til ettermiddag. Vår site manager er alltid tilgjengelig på telefon og e-post, og stiller gjerne opp ved behov. Resepsjonen kan ha utvidet bemanningstid ved arrangementer eller ved spesielle anledninger. 

Ved å henvende deg i resepsjonen får du svar på praktiske spørsmål om mulighetene på huset, bruk av møterom, gjestenett, parkering og alle interne fasiliteter. Kanskje viktigst av alt, du blir alltid møtt av et hyggelig smil.

Mobilstyrt hverdag

Teknologi gjennomsyrer hele bygget og brukerne kan styre hverdagen via mobilen. Alt fra å bestille overtidsmat teller takeaway, til å bruke garderobeskap eller bevege seg trygt rundt i bygget ved hjelp av berøringsfrie adgangssystemer. Alle tjenester i bygget bookes via app.

Auditorium og møterom

Bygget har et stort, lyst og luftig auditorium med alle fasiliteter med tanke på lyd, lys og interaktive muligheter. Her kan man samle både egne ansatte, kunder, arrangere bransjerelaterte events og avholde kurs og konferanser. Møterom er en del av fellesområdene og kan bookes til alle anledninger. 

Bedriftsrestaurant 

I vår personalrestaurant serveres det alltid sunne og varierende retter, tilberedt av kokker. Vi drar nytte av sesongens råvarer og vår meny gir god metthetsfølelse og nok energi til lange arbeidsdager.

Å komme til en velholdt, ren og innbydende personalrestaurant er alltid et av dagens høydepunkter og vi vet at det også er et naturlig sted å ta med gjester og forretningsforbindelser. 

Ferskbrygget kaffe fra egen kafé


I tillegg til personalrestaurant har Oslo K sin egen kafé. Her er det mulig å få en ferskbrygget kaffe helt etter ditt ønske, enkelt bakverk og småretter. Kafeen åpner grytidlig, så selv den mest erfarne morgenfugl vil aldri gå glipp av en god start på dagen.

Via vår egen serviceapp kan du bestille mat til møter og seminarer – alt fra enkel snacks, frukt og kaffe til større lunsj- og varmretter. Det er også mulig å bestille ferdiglaget mat som privatperson. Vi pakker det i egnet emballasje og du varmer den opp hjemme. Svært praktisk i en travel hverdag!

Bedriftsrestaurant: Felles for alle leietakere.
Sitteplasser: Det er godt med sitteplasser i byggets fellesarealer.

Parkering, elbilading bildelingstjeneste

Som leietaker i Oslo K har du god tilgang til parkering. I parkeringskjelleren under bygget finner du egne ladeuttak, slik at du kan lade bilen når du er på jobb. Vi kan også tilby gode avtaler for bildelingsordning. 

Sykkelservice

Miljøvennlig persontransport er et av våre største satsningsområder og en forutsetning for en sømløs arbeidshverdag. Som syklist byr Oslo K på muligheter for trygg sykkelparkering, servicestasjon med luft, verktøy og sykkelvask. Vi gir deg også lademuligheter for batteri til elsykkel.

Luftkompressor: Fyll luft i sykkeldekkene.
Sykkelvask: Tilgjengelig i byggets kjeller.
Parker: Det finnes flere parker og grøntområder rundt Oslo K.
Takterrasse: Fra toppen av Oslo K kan du nyte utsikten over Kværnerbyen.
Utomhus: Oslo K og Kværnerbyen har blitt et lokalt samlingspunkt.

Kontakt megler

Ønsker du å få mer informasjon om Oslo K?