oslo-k


Kværnerbyen

 
I Kværnerbyen har OBOS utviklet en ny bydel som rommer 1800 leiligheter og alle servicetilbud. Når Kværnerbyen kompletteres med kontorbygget Oslo K sørger det for liv og røre i bydelen fra morgen til kveld.


Bydel med sterk industrihistorie

Oslo K ligger ved Kværnerbyens samlingspunkt, torget Smeltedigelen. Navnet viser til Kværnerbyens historiske røtter, hvor det på 1800-tallet var smelteverk og produksjon av blant annet støpejernsovner, før produksjon av vannkraftturbiner ved Kværner Brug overtok fra slutten av 1800-tallet.  

Rikt servicetilbud i Kværnerbyen

Ut mot Smeltedigelen finner man blant annet kafé med inne- og uteservering og butikker som har blitt en viktig del av nærmiljøet. Et par minutters gange videre, er det dagligvarebutikk, apotek og barnehager. I tillegg finnes blomsterbutikk, renseri, frisør og treningssenter. Ansatte i Oslo K kan nyte godt av det rike servicetilbudet i Kværnerbyen. I dag bor det ca. 3500 mennesker i bydelen, og når Oslo K er ferdig tilføres bydelen også nærmere 2000 nye arbeidstakere, som sammen skaper liv og røre i bydelen fra morgen til kveld.

Rekreasjon og fritid

Om man følger vannspeilet til enden av Kværnerbyen, kommer man til Svartdalsparken og Alnaelva, hvor det går fine turstier som gjør det enkel å ta en joggetur eller styrkeøkt i parkourparken. I Oslo Ks nabobygg, Kværnerhallen, finnes det også et treningssenter. Det er rikelig med benker ved Kværnerbyens vannspeil og vannårer, hvor man kan lufte seg mellom arbeidsøktene

Kontakt oss for mer informasjon

Og motta prospekt for Oslo K