oslo-k


Kommunikasjon

 
Kværnerbyen ligger urbant og sentralt til i Oslo. Det tar fem-seks minutter med buss fra Oslo sentrum til Kværnerbyen, og det er direkte sykkelvei fra Oslo S. Det blir bussholdeplass rett utenfor hovedinngangen, og mulighet for parkering under bygget.


Det mest sentrale kontorområdet utenfor Oslo sentrum

Sammenlignet med andre kontorområder utenfor bykjernen, er Kværnerbyen det mest sentrale i Oslo. Vi har gjennomført en reisetidsundersøkelse som viser at Oslo K og Kværnerbyen kommer best ut sammenlagt i forhold til Økern, Nydalen og Helsfyr. Undersøkelsen målte reiser til/fra områder hvor mange bor, som Lambertseter, Asker, Lillestrøm og Ski, samt Oslo Lufthavn. 

Se hvor kjapt man kommer seg fra Oslo S til Oslo K i denne videoen: 

youtube_video_preview

Kollektivtrafikk

Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen. Det tar 5-6 minutter til sentrum, og én bussrute går rett utenfor hovedinngangen, mens det opp en trapp og 100 meter unna går ytterligere fire ruter. Dette tar deg raskt til sentrum eller andre knutepunkt, og korresponderende ruter til flyplassen eller hjem. Det er også ca. 10 minutter å gå til trikkeholdeplass Middelalderparken, hvor trikk 18 og 19 går mot sentrum eller Nordstrand. Det er også kort vei til kollektivknutepunkt som Ryen og Helsfyr.

Buss
5-6 min til Oslo sentrum
32/34/70/74

Trikk
Nr. 18/19

Sykkel

Det er en egen sykkeltrasé hele veien fra sentrum og inn til Kværnerbyen, og det er sykkelparkering og dusjmuligheter i bygget. Det er også gang- og sykkelveier som gjør sykkelturen kort til knutepunkter som Helsfyr og Ryen. Det vil være mulighet for å leie bysykler rett ved bygget, samt at det tilrettelegges for elsykkel-lading i garasjeanlegget.

Oslo S
8 min

Helsfyr
9 min

Ryen
6 min

Bil

Oslo K har enkel adkomst fra øst og vest. Bygget ligger nært av- og påkjøring til E6, og har over 200 parkeringsplasser i parkeringskjelleren, samt gateparkering i bydelen. Her vil det også være lagt opp til lading av elbiler. Det legges også opp til en bildelingsordning i eller i tilknytning til bygget.


Med bil

Oslo Lufthavn
35 min.

Oslo S
7 min.

Helsfyr
8 min

Ryen
4 min.

Kontakt oss for mer informasjon

Og motta prospekt for Oslo K