oslo-k

Oslo K: Byens mest sentrale bygg til randsone-pris

Visste du at Kværnerbyen er like nært Oslo S som Slottet er? Bydelens nyeste næringsbygg står klart med 30 000 kvadratmeter kontorlokaler som kan utformes etter de krav til bruk og sikkerhet som din virksomhet måtte ha.

Bare 1800 meter fra sentrale Oslo er det  mulig å få lokaler i et nytt smartbygg med alle servicetilbud, og enkel kommunikasjon til og fra omådet. Som en av de første leietakerne vil dere ha mulighet til å tilpasse lokalene helt etter eget ønske.

Nils Morten Bøhler

Nils Morten Bøhler

Konserndirektør for næringseiendom i OBOS Eiendom

  - Bygget har gjennomgående flater, men fremstår utenfra som tre bygg. Arkitekturen gjør det mulig å tildele større selskap egen inngang, skjermede kontorarealer og egne soner for skallsikkerhet, eller å utnytte de store flatene på tvers. Uansett kan man dra nytte av tjenestetilbudet og andre fasiliteter i og rundt bygget, sier Nils Morten Bøhler, konserndirektør for næringseiendom i OBOS Eiendom. 


  Flere fordeler ved å velge Kværnerbyen

  OBOS har utviklet Kværnerbyen med over 1600 boliger, og sluttfører nå en mangeårig bydelsutvikling ved å tilføre området et helt nytt næringsbygg som kan romme opptil 2000 ansatte.

  – Lokalene i Oslo K leies ut til randsonepris, men er svært nært sentrum. Du kan med andre ord få lokaler et steinkast fra Bjørvika til nesten halve prisen. Det tar  10 minutter med buss til Jernbanetorget. Nærmeste holdeplass er rett utenfor døra og nest nærmeste 100 meter unna, rutene går mange ganger i timen. Bjørvika er en spasertur unna, og det tar heller ikke lang tid til fots eller sykkel til Oslo S, forklarer Bøhler.

  En annen fordel ved å være sentrumsnær, men likevel ikke midt i gryta, er parkering. Under bygget er det to etasjer parkeringsgarasje med plass til 200 biler.

  – I garasjen vil det også være god plass til trygg parkering av sykler og el-sykler, samt el-billading og elbil- og elsykkel-utleie som leietakerne kan benytte seg av, forklarer Bøhler, og legger til:

  –  Bygget vil være et blikkfang fra veien, jernbanen og i bybildet. Det gjør at byggets leietakere blir godt profilert for omverdenen med sine logoer på bygget.

  Artikkelen fortsetter under bildet.

  Tore Humberset er prosjektsjef for Oslo K, og kjenner bygget ut og inn. Tore Humberset er prosjektsjef for Oslo K, og kjenner bygget ut og inn.


  Fleksibelt, solid og sikkert næringsbygg

  Tore Humberset er prosjektsjef i OBOS Eiendom, og har jobbet med Oslo K siden starten. Ingen kjenner byggets detaljer like godt som ham, og han forteller at de tekniske installasjonene i bygget er planlagt for å kunne tilpasses ethvert behov en kontorleietaker måtte ha.

  –Bygget har tre hovedsjakter med tre heisbatterier og tilhørende kabling knyttet til disse. Det gjør at man kan skallsikre med adgangs- og alarmsystemer fra inngang via heis til kontorlandskapet, og avgrense datanettverk til gitte soner med ulike grader av sikkerhet etter behov, forklarer han.

  Oslo K er laget i et 100-årsperspektiv med de kravene det medfører. Bygget vil være utstyrt med det siste innen teknologi, og infrastrukturen i bygget er satt opp for å sikre full oppetid.

  – Oslo K er et av de mest solide i byen, og tar høyde for mange scenarier. Vi har tatt grep i byggeprosessen som vil sikre langvarig bruk av bygget, gjeldende alt fra materialvalg til flomsikring og brannvern. Vi har løsninger som sikrer strømtilførsel ved strømbrudd og redundante datalinjer som sikrer kontinuerlig nettilgang.

  5G-klart smartbygg

  Bygget vil være et av de første 5G-klare i Oslo.

  – Når 5G-nettet skrus på, vil bygget være klart til å ta det i bruk. Vi vil fra åpning ha antenner og mottakere på plass, slik at byggets leietakere umiddelbart kan ta i bruk fordelen ved det nye nettverket, sier Humberset.

  Han forteller at de har brukt Lysgården i Trondheim som foregangsprosjekt for teknologivalgene, som regnes for å være av verdens smarteste kontorbygg.

  – Dette er et smartbygg hvor teknologi gjennomsyrer fra innerst til ytterst, noe som vil forenkle hverdagen både for de som jobber der og de som skal drifte det, sier han.

  Lysgården ble bygget av samme entreprenør som Oslo K, Veidekke.


  Rikt tjenestetilbud og fellesarealer

  I tillegg til å dekke alle behov for areal, trygg infrastruktur og smartteknologi, har bygget et godt tjenestetilbud.

  – I første etasje er det luftige områder med bedriftsrestaurant, kaffebar, resepsjon og mingleområde, og i andre etasje og tredje etasje er møtesenter og garderober for ansatte. I tillegg er det rikelig med fellesarealer oppover i etasjene, samt terrasser, sier Nils Morten Bøhler.

  I tillegg er Kværnerbyen en ny bydel med mange tjenester i umiddelbar nærhet fra bygget.

  – Det fins kafé, apotek, dagligvarebutikk, og mye mer rett utenfor døra, noe som forenkler hverdagen til de som arbeider i bygget, avslutter Bøhler.
   

  Her er 9 gode grunner til å velge nye kontorlokaler i Oslo K:

  Sentralt til lavere pris – Kværnerbyen ligger et steinkast fra Bjørvika, men leieprisen er omtrent det halve. Det betyr at leieprisene tilsvarer randsoneområder som Helsfyr og Økern, men er mye nærmere sentrum enn disse lokasjonene.

  Fleksible kontorer som kan tilpasses leietakernes behov for areal og sikkerhet – Interiørarkitekten har sjelden sett et bygg med så stor valgfrihet og hensyn til leietakeren i sentrum. 

  5G-klart – Som leietaker i et av Norges første 5G-klare bygg, vil Oslo Ks brukere og bedrifter nyte godt av fart og kapasitet i det nye nettet og mulighetene det gir for innovasjon og dataflyt. Så snart 5G-nettet skrus på i Kværnerbyen, kan man logge seg på.

  Rikt servicetilbud i og rundt bygget – I tillegg til tilbudet i bygget, ligger en ny bydel utenfor døra med dagligvarebutikk, apotek, treningssenter, frisør, blomsterbutikk, kafeer, restauranter og friluftsområder.

  Smartbygg som gjør arbeidshverdagen enklere – alt styres via en app og gjør det enkelt å bestille overtidsmat eller andre tjenester man behøver

  Tilgang til parkeringsplasser – over 200 parkeringsplasser i parkeringskjelleren, samt gateparkering.

  Sykkelparkering, sykkelservice og garderober for ansatte – alt tilgjengelig i bygget

  Elbilladere og utleie av el-bil og -sykkel

  Solid og robust infrastruktur i bygget – I Oslo K er man sikret full oppetid, uansett hva som skjer.


  Flere nyheter