oslo-k

NAV flytter flere ansatte til Kværnerbyen

Nylig flyttet 230 NAV-ansatte inn i 4400 kvadratmeter i Oslo K. Nå utvider de med ytterligere 1273 kvadratmeter.

Avtalen er på tre år med flere opsjoner. Fra før leier Nexans, House of Brands, OBOS Eiendomsforvaltning, Vitamin Well, DyreID og Vieri i bygget.

Oslo K er et toppmoderne kontorbygg. Det er miljøklassifisert som BREEAM Excellent. I tillegg er det klassifisert som passivhus med energiklasse A. Bygget har store etasjeflater som er godt tilrettelagt for samhandling. I tillegg har bygget fasiliteter som bedriftsrestaurant, sykkelparkering med vask- og servicestasjon, 5G-dekning, møteromssenter med et stort auditorium og godt med parkering.

Kværnerbyen har et godt etablert bygulv med Åpent bakeri, nabolagsrestauranten Kraft, treningskjeden Fitnessroom, apotek, Kiwi, skomaker, frisør, galleri og mye annet.

- Kværnerbyen er blitt en etablert og levende bydel med cirka 3500 beboere og tusenvis av arbeidsplasser. Den sentrale, men samtidig tilbaketrukne beliggenheten, gjør at stadig flere vil etablere seg her, sier konserndirektør for OBOS Eiendom, Nils Morten Bøhler.

Kværnerbyen og Oslo K utvikles av OBOS Eiendom. Kværnerbyen har i dag to store kontorbygg på til sammen nesten 50.000 kvadratmeter.

Flere nyheter