oslo-k

Kværnerbyen som kontorsted er en skjult perle

2021-07-01
Et splitter nytt smartbygg står klart noen få minutter fra Oslo S, og leieprisen er nesten det halve av Bjørvika rett i nærheten. Kværnerbyen er en ny bydel som tilbyr alt ansatte behøver i en travel hverdag.

Oslo K er et av Oslos smarteste og mest miljøvennlige bygg, og rommer 30000 kvadratmeter kontorlokaler med et rikt tilbud av kafeer og andre servicetilbud i eller rett ved kontoret.

– Kværnerbyen er for mange en skjult perle, området har blitt svært populært. Nå blir det en arbeidsdestinasjon i en bydel som inneholder alt man behøver for å skape attraktive arbeidsplasser, sier konserndirektør for næringseiendom i OBOS, Nils Morten Bøhler.

I rushtrafikken går det busser fra Oslo S hvert 2,5. minutt, og med den mest effektive ruten tar det bare 15 minutter fra man går av toget til man står ved inngangen til Oslo K. Området er svært nært Bjørvika, samtidig som leieprisene er vesentlig lavere.

Det er fortsatt ledige lokaler i bygget. Les mer om Oslo K her.

En enklere hverdag for arbeidstakerne

Målet i Oslo K er å gi arbeidstakere en enkel hverdag.

– De som jobber i bygget har enkel reisevei, kan gjøre ærender på vei til og fra jobb rett ved bygget, og alt man behøver i løpet av arbeidsdagen kan bestilles via byggets app, sier Bøhler.

Han lister opp tilbudene som mer enn 2000 arbeidstakere og 3500 beboere i Kværnerbyen kan nyte godt av:

 • Kraft – nyetablert gourmetrestaurant i hjertet av Kværnerbyen
 • Kiwi
 • Ditt apotek
 • Hairdo frisør og Nails Spa
 • FitnessRoom treningssenter
 • Åpent Bakeri
 • Nærkontoret fra OBOS
 • ISS Kafé
 • Barnehager
 • Vannspeil og vannåre
 • Hyggelige benke- og parkområder
 • Rekreasjonsområder

Artikkelen fortsetter under bildet.

Nærmest en forlengelse av Bjørvika

– Det er en myte at Kværnerbyen ligger avsidesliggende til. Tvert imot gjør de nye forbindelsene med sykkel og buss at området nærmest blir en forlengelse av Bjørvika, og kafé-, restaurant- og bymiljøet i området er veldig hyggelig og har blitt svært populært, sier Bøhler.

Samtidig som kollektivtransporten flyter godt, er det også egnet å sykle eller kjøre bil til Oslo K.

– Vi har trygg elsykkel-parkering med lading i kjelleren, det samme gjelder el-bil. Til sammen er det rundt 200 bilplasser i garasjen, så man kan velge transportform ut fra hva som passer denne dagen, sier Bøhler. 

Eiendommen vil skape en helhet i bydelen. Oslo K vil tilføre ca. 2000 arbeidstakere som skaper liv i Kværnerbyen hele dagen, og et større marked for butikker og tjenester.

–  OBOS har en tradisjon for å bygge bydeler, og Oslo K sluttfører og kompletterer området. Nå etablerer vi Kværnerbyen som en arbeidsdestinasjon, hvor nabobygget Kværnerhallen allerede huser svært fornøyde kontorleietakere, sier Bøhler.

Oslo K vil være et av de mest moderne smartbyggene i Oslo, med intelligente løsninger, 5G og stor fleksibilitet.

Her er 9 gode grunner til å velge nye kontorlokaler i Oslo K:

Sentralt til lavere pris – Kværnerbyen ligger et steinkast fra Bjørvika, men leieprisen er omtrent det halve. Det betyr at leieprisene tilsvarer randsoneområder som Helsfyr og Økern, men er mye nærmere sentrum enn disse lokasjonene.

Fleksible kontorer som kan tilpasses leietakernes behov for areal og sikkerhet – Interiørarkitekten har sjelden sett et bygg med så stor valgfrihet og hensyn til leietakeren i sentrum. 

5G-klart – Som leietaker i et av Norges første 5G-klare bygg, vil Oslo Ks brukere og bedrifter nyte godt av fart og kapasitet i det nye nettet og mulighetene det gir for innovasjon og dataflyt. Så snart 5G-nettet skrus på i Kværnerbyen, kan man logge seg på. Les mer om 5G-bygget.

Rikt servicetilbud i og rundt bygget – I tillegg til tilbudet i bygget, ligger en ny bydel utenfor døra med dagligvarebutikk, apotek, treningssenter, frisør, blomsterbutikk, kafeer, restauranter og friluftsområder.

Smartbygg som gjør arbeidshverdagen enklere – alt styres via en app og gjør det enkelt å bestille overtidsmat eller andre tjenester man behøver

Tilgang til parkeringsplasser – over 200 parkeringsplasser i parkeringskjelleren, samt gateparkering.

Sykkelparkering, sykkelservice og garderober for ansatte – alt tilgjengelig i bygget

Elbilladere og utleie av el-bil og -sykkel

Solid og robust infrastruktur i bygget – I Oslo K er man sikret full oppetid, uansett hva som skjer.

Vil du vite mer om Oslo K og Kværnerbyen som arbeidssted? 

Kontakt oss og last ned prospekt her

Flere nyheter