oslo-k

Kværnerbyen er Oslos nye arbeidsdestinasjon

I Kværnerbyen kan moderne virksomheter ta plass i nye smartbygg i et lokalmiljø som tilbyr alt ansatte behøver i en travel hverdag.

Kværnerbyen har flotte og nye kontorbygg i en ny bydel med et rikt tilbud av kafeer og andre servicetilbud i eller rett ved kontoret. Arbeidsstedet ligger nært turstiene langs Alnaelva, samtidig som pendleveien er enkel.  

– Vi ønsker å bygge dette som en arbeidsdestinasjon og vise hva bydelen kan tilby bedrifter, sier konserndirektør for næringseiendom i OBOS, Nils Morten Bøhler.

Nye kontorbygg i en ny bydel

Kværnerbyen huser 3500 innbyggere fordelt på ca. 1800 boliger. OBOS har bygd ut bydelen siden 2005, og beriket den med de tjenester man behøver, som butikker, kafeer, apotek, frisør, treningssenter og barnehager.

– I dette miljøet har OBOS’ nye kontorbygg, Oslo K, reist seg. Det står klart høsten 2021, forteller konserndirektør for næringseiendom i OBOS, Nils Morten Bøhler. 

Eiendommen vil skape en helhet i bydelen. Oslo K vil tilføre ca. 2000 arbeidstakere som skaper liv i Kværnerbyen hele dagen, og et større marked for butikker og tjenester.

–  OBOS har en tradisjon for å bygge bydeler, og Oslo K sluttfører og kompletterer området. Nå etablerer vi Kværnerbyen som en arbeidsdestinasjon, hvor nabobygget Kværnerhallen allerede huser svært fornøyde kontorleietakere, sier Bøhler.

Oslo K vil være et av de mest moderne smartbyggene i Oslo, med intelligente løsninger, 5G og stor fleksibilitet. Det er en myte at Kværnerbyen ligger avsidesliggende til, er preget av grå fasader og lite grøntområder.

– Her er det variert arkitektur, åpne områder for store og små, vannåre, vannspeil og turstier. Samtidig er det et av de enkleste kontorstedene å reise til utenfor sentrum, fastslår konserndirektøren.

Artikkelen fortsetter etter bildet. 

Oslo K og nabobygget Kværnerhallen har begge nye og fine kontorlokaler som grenser ut mot Smeltedigelen, med kafé og andre tilbud.Oslo K og nabobygget Kværnerhallen har begge nye og fine kontorlokaler som grenser ut mot Smeltedigelen, med kafé og andre tilbud.

Enkel pendling til Kværnerbyen

– Fra Oslo sentrum tar selve bussturen bare rundt 5 minutter, og det er fire ruter med avganger mer enn hvert 10. minutt. Samtidig har vi gjort reisetidsundersøkelser som viser at Kværnerbyen har kortest reisetid sammenlagt fra vanlige boområder, sammenlignet med andre kontorområder rundt byen, som Helsfyr/Valle, Nydalen og Hasle/Økern.

Les mer om kommunikasjon og kollektivtilbud i denne artikkelen.

Selv om Kværnerbyen er nært Oslo sentrum, er det rikt med grøntarealer, park og rekreasjonsområder i nærheten.

– Når man trenger en luftepause er det kort vei til turområder langs Alnaelva i Oslos urskog, enten man vil trene eller spasere, forklarer Bøhler.

I Svartdalsparken er det også gressplener og grøntområder egnet for utelunsj i sommerhalvåret, og parkourpark for de som ønsker en styrkeøkt.

– I Kværnerbyen er det enkelt å trene ute og inne, vi har både treningssenter og uteområder som passer til formålet, sier han.

Artikkelen fortsetter etter bildene.

En enklere hverdag for arbeidstakerne

Målet er å gi arbeidstakere en enkel hverdag.

– Dette oppfyller Oslo K. De som jobber i bygget har enkel reisevei, kan gjøre ærender på vei til og fra jobb, og alt man behøver i løpet av arbeidsdagen kan bestilles via byggets app, sier Bøhler.

Samtidig som kollektivtransporten flyter godt, er det også egnet å sykle eller kjøre bil til Oslo K.

– Vi har trygg elsykkel-parkering med lading i kjelleren, det samme gjelder el-bil. Til sammen er det rundt 200 bilplasser i garasjen, så man kan velge transportform ut fra hva som passer denne dagen, sier Bøhler.  

Kontakt oss og last ned prospekt her

Gode grunner til at Kværnerbyen er et godt arbeidssted:

1.      Sentrumsnært til randsonepris

2.      Nye smartbygg med godt servicetilbud og fleksible arealer

3.      Alle tilbud og tjenester rett ved kontoret i en ny bydel

4.      God kommunikasjon – enkelt å komme til med buss, sykkel og bil fra sentrum eller vanlige boområder

5.      Hyggelig nærområde med åpent torg, vannspeil og vannåre, grøntarealer, kafeer og benker

6.      Kort vei til treningssenter og variert løps- og turterreng langs Alnaelva og Svartdalsparken

7.      Alle daglige ærender kan løses nært arbeidsplassen

8.      Nye kontorbygg hvor lokalene kan tilpasses leietakeren

Kontakt oss og last ned prospekt her

Flere nyheter