oslo-k

9 grunner til å velge Oslo K

Oslo K er et av Oslos mest sentrale bygg utenfor bykjernen. Det er mange som ikke har oppdaget hvor kort vei det er til Kværnerbyen, eller alle de andre fordelene smartbygget har å by på.

– Bussturen tar bare ti minutter fra Oslo sentrum, mens sykkel og el-sparkesykkel gjør unna ruta på under ti minutter. Oslo K er et naturlig valg for bedrifter som ønsker å holde til sentralt, men ikke har mulighet til å signere kontorlokaler midt i byen. Det er direkte sykkeltrasé fra Oslo sentrum til Kværnerbyen, som gjør turen svært effektiv.

– Fra Oslo sentrum går det fire bussruter til holdeplasser i umiddelbar nærhet til Oslo K. Det er avganger hvert 2,5 minutt i rushtiden, og nærmeste holdeplass er rett utenfor døra, sier Nils Morten Bøhler, konserndirektør for næringseiendom i OBOS, som bygger Oslo K.

Det er fortsatt ledige lokaler i bygget. Se ledige arealer her.

Kortest reisevei fra sentrale bo-områder

OBOS har utført en reisetidsundersøkelse som viser at Kværnerbyen kommer best ut sammenlagt i forhold til Hasle/Økern, Nydalen og Helsfyr/Valle. Undersøkelsen målte reiser til/fra områder hvor mange bor, som Lambertseter, Asker, Lillestrøm, Ski, Grünerløkka og Blindern, samt Oslo Lufthavn. Samlet sett har Kværnerbyen kortest reisetid til disse stedene

– Man skulle tro de andre områdene er enklere å komme til, siden det går t-bane dit, men våre undersøkelser viser at det faktisk er Kværnerbyen som har kortest reisevei for folk flest, sier Bøhler.

Derfor mener han Oslo K er et av de mest sentrale kontorbyggene utenfor bykjernen. Nabobygget til Oslo K, Kværnerhallen huser blant andre Amesto. De er meget fornøyd med beliggenheten.

– Ansatte i Kværnerhallen forteller at de kan putte PC-en i veska når de ser bussen nærme seg, og fortsatt rekke den med god margin, sier Bøhler.

Nærmeste bussholdeplass er 100 meter fra døren til Oslo K

Amesto flyttet til Kværnerhallen allerede i 2013. De skryter både av bygget de holder til i, som også eies av OBOS, og området.

– Vi vurderte Kværnerbyen til å være et «up and coming» område og syntes at Kværnerhallen var unik. Potensialet var stort til å bygge vårt eget, sier COO i Amesto, Cecilie T. Fensholt.

Enkel adkomst, rikelig med parkering

Kværnerbyen ligger nært E6, noe som gir enkel adkomst med bil. I tillegg er dette et av få sentrumsnære bygg som har godt med parkeringsplasser.

– Det er 10 000 kvadratmeter garasjeanlegg med over 200 parkeringsplasser i kjelleren på Oslo K, forteller Nils Morten Bøhler.

– I tillegg er det godt med parkeringsplasser på gateplan i Kværnerbyen. Både i garasjen og bydelen er det mulig å lade el-biler, og det er også el-sykkellading og – parkering i kjelleren, sier han.

Ønsker du å vite mer om kontorleie i Oslo K?

Kontakt megler

Her er 9 gode grunner til å velge nye kontorlokaler i Oslo K:

Sentralt til lavere pris – Kværnerbyen ligger et steinkast fra Bjørvika, men leieprisen er omtrent det halve. Det betyr at leieprisene tilsvarer randsoneområder som Helsfyr og Økern, men er mye nærmere sentrum enn disse lokasjonene.

Fleksible kontorer som kan tilpasses leietakernes behov for areal og sikkerhet – Interiørarkitekten har sjelden sett et bygg med så stor valgfrihet og hensyn til leietakeren i sentrum. 

5G-klart – Som leietaker i et av Norges første 5G-klare bygg, vil Oslo Ks brukere og bedrifter nyte godt av fart og kapasitet i det nye nettet og mulighetene det gir for innovasjon og dataflyt. Så snart 5G-nettet skrus på i Kværnerbyen, kan man logge seg på. Les mer om 5G-bygget.

Rikt servicetilbud i og rundt bygget – I tillegg til tilbudet i bygget, ligger en ny bydel utenfor døra med dagligvarebutikk, apotek, treningssenter, frisør, blomsterbutikk, kafeer, restauranter og friluftsområder.

Smartbygg som gjør arbeidshverdagen enklere – alt styres via en app og gjør det enkelt å bestille overtidsmat eller andre tjenester man behøver

Tilgang til parkeringsplasser – over 200 parkeringsplasser i parkeringskjelleren, samt gateparkering.

Sykkelparkering, sykkelservice og garderober for ansatte – alt tilgjengelig i bygget

Elbilladere og utleie av el-bil og -sykkel

Solid og robust infrastruktur i bygget – I Oslo K er man sikret full oppetid, uansett hva som skjer.